Hopp til hovedinnholdet

Mamma blir ufin, sår og kranglete når hun drikker. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! dette er veldig vanskelig for meg å snakke med noen om. Men jeg må få noen råd for vet ikke hva skal gjøre. Men mamma blir skikkelig ufin når hun drikker speseilt rødvin, og sprit. Hun kan bli kranglete, sår og faller liksom ut. Jeg har tatt opp med henne flere ganger hva dette gjør med meg. Hun har ikke et alkholproblem, men når først drikker så skal hun liksom ta den helt ut virker det som. Jeg bor ikke hjemme flyttet for meg selv i fjor. Men synes det er likevel er ubehagelig at hun velger å drikke seg full når jeg er på besøk. i dag Startet med at hun tok to akevitt shots når kom hjem fra jobb, før vi hadde spist. Når jeg påpekte at hvis jeg skal være her så kan hun ikke drikke mer nå, så blir hu veldig sår og smeller med ting. Ender med at jeg trekker meg tilbake. for hvis jeg konfronterer hu blir hu bare forbanna og derfor jeg trekker meg tilbake. Skjønner ikke hvorfor hu ikke kan gjøre dette andre kvelder. Hva skal jeg si så hu forstår hva dette gjør med meg?

SVAR

Besvart 03.12.2018 15:20:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle