Hopp til hovedinnholdet

Venninna har det vanskelig etter mye har skjedd med henne. Blir sykt trist.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heihei. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Venninna har det vanskelig etter mye har skjedd med henne, blant annet å blitt voldtatt. Hun kutter, drikker, røyker, bruker vape og henger med folk som gjør ulovlige ting. Vi er close og vi er bestevenner. Dette går litt utover meg. Hun snakker mye med politiet, barnevernet, helsesøster osv, men jeg tror ikke de vet om drikking osv... (har ikke tenkt til å si mer til dem pga hun har for mye akk no). Men jeg blir sykt trist av dette:( har ikne lyst til å droppe vennskapet heller.

SVAR

Besvart 22.12.2018 08:47:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til å være god å snakke med

Alle trenger en som er god å snakke med en gang iblant. Her er gode samtaletips for å bli en som det er lett å snakke med når livet er vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle