Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal drikke alkohol for første gang, hva kan skje?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har blitt invitert til og drikke sammen med noen kompiser til helgen. Ingen av oss har drukket før, og vi gjør de mest fordi vi er nysgjerrige. Jeg har fått tak i 4 stk av smirnoff ice (4,8 %). Jeg har ikke planet om og drikke alt, men i hvert fall to flasker. Jeg er veldig nysgjerrig, samtidig som jeg er litt redd for hva som kan skje... (-: Jeg har skrevet noen spørsmål angående dette temaet under: 1. Hvor mye tåler jeg? Tåler man mindre første gangen? Jeg er 1.72 og veier 60 kg. Jeg vokser mye for tiden 2. Er det noen spesielle forhåndsregler jeg burde ta? 3. Kommer jeg til og merke at jeg har drukket dagen etter? Er det enkelt for andre og se at jeg har drukket? 4.kan det være farlig og drikke for mye? Hvor burde jeg sette grensen første gangen? 5. Hvordan føles det og være påvirket av alkohol? Takk for svar! Mvh g14

SVAR

Besvart 16.01.2019 17:06:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle