Hopp til hovedinnholdet

Vil jeg merke noe av å drikke en breezer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vi har ball den 31.januar. Jeg tenker da å kanskje drikke en breezer, for å bli litt mere god humør og ikke bli så engstelig. (har slitt litt med sosial angst siste årene) Men ønsker bare å ha det gøy å danse. Men jeg har også angst for å bli kvalm å kaste opp, noe jeg har vært veldig redd for hele livet. Drakk litt når jeg gikk i 8ende klasse, men det er 2år siden. Mamma drikker ikke særlig mye pga migrene, pappa kan bli skikkelig dårlig av alkohol men det varierer veldig, men det er bare viss han drikker seg brisen. Blir jeg dårlig av en breezer? å vil jeg merke noe forskjell eller er det bare bortkastet? Vet jeg er underårig, men det føles greit for meg ettersom det ikke er noe mye. Bare er redd for å kaste opp eller bli dårlig.

SVAR

Besvart 23.01.2019 18:54:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle