Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å drikke, pappa sier ja men mamma sier nei

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som ganske snart fyller 17. Da jeg startet på VGs fikk jeg to veldig gode venner. Vi skal snart ha jentekveld sammen, og vi har avtalt at vi vil dra på fest osv sammen. Problemet er at de vil drikke. Jeg vil også det (ikke for å bli full, men bare for å oppleve det liksom) men mamma vil ikke at jeg drikker. Pappa sa til meg at det går fint for han så lenge jeg ikke gjør noe dumt,og han sa også at han drakk før han ble 18. Jeg vil gjerne smake, men vil ikke at mamma skal finne det ut. Hun stoler på meg, og jeg vil ikke gå bak ryggen hennes. Jeg bare føler at hun holder meg veldig tilbake når det gjelder alt egt. Jeg får ikke være ute lenger enn til kl 20, må rett hjem etter skolen, si ifra om hvor jeg er til en hver tid, og jeg føler at jeg ikke får ha det gøy. Vennene mine sa at vi ikke trenger å gjøre det, men jeg vil. Jeg føler ikke akkurat drikkepress, men vil ikke føle at jeg ødelegger planene deres. Hva bør jeg gjøre?:(

SVAR

Besvart 31.01.2019 17:36:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle