Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg feste mer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er deg vanlig å aldri feste? Jeg fester egt aldri. Har vært på noen fester, og vært full en gang. Ingen av vennene mine fester egentlig, men selv om føler jeg at jeg er den eneste som ikke fester. Har veldig lyst tol å feste, men vanskelig når ingen av vennene mine gjør det, og jeg vet ikke hvor fester er. Og bli kjent med nye folk for å dra på fest synes jeg er vanskelig. Så er det fler som aldri fester, og hvordan kan jeg få gått på mer fester?

SVAR

Besvart 29.01.2019 11:14:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

- Har fest der mindreårige drikker alkohol

Jeg er myndig og skal ha en privatfest. En del av de som skal på festen er mindreårige. De kommer sikkert til å drikke de også. Er jeg da ansvarlig for dem? Kan jeg få straff hvis de drikker siden det er min fest?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle