Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor drikker folk alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvorfor drikker folk alkohol, det gjør deg bare impulsiv og kort tenkt, det gir deg ingen følelse av behag, du blir bare tørst og kvalm, og det forbrenner til acetaldehyde som er giftig, og kreft fremmkalende, vist folk har mye stress og angst de vil roe ned, er jo ting som valium så sykt mye bedre, altså benzodiazepines, folk drikker alkohol fordi de ikke skjønner at det finnes ting som faktisk funker, alkohol er fullstendig meningløst. røyker du Cannabis, kan du ha det skjempe gøy, musikk er bedre, mat er bedre, og det er bra for Helsa, du har mye mindre sjanse for og få både alzheimer's og parkinson's, har du lite energy og tenger og få jobbet, gjøre ting, kan du ta stimulerende midler som Ritalin, Amfetamin, jeg skjønner at folk tar Opium, fordi du føler jo bare ren glede og tar vekk alle mentalle problemer i noen timer, fint til og meditere og slippe og lide i en periode, men så spør jeg, HVORFOR ALKOHOL, det er det mest skjedelige rus-middelet jeg har tatt, gjør ingenting bra!

SVAR

Besvart 26.02.2019 16:31:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol, vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
account_circle