Hopp til hovedinnholdet

Ferie 18 årsdag hjemme - hva skjer hvis politiet kommer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurer på noe. Jeg skal feire 18vprs dagen hjemme uten foreldre, men de vet at jeg skal feire den. Det kommer til å bli en god del alkohol og en god del høy musikk siden vi skal ha feiringen ute. jeg skal ikke servere noe. I tillegg skal jeg sende ut Nabovarsel ang festen.. Men hva skjer om politiet alikevell kommer til oss? Kommer jeg til å bli straffet siden det er en dag til jeg faktisk har bursdag? Må vi stoooebheke bursdagen?

SVAR

Besvart 07.05.2019 19:46:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere, selge, eller gi alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

- Har fest der mindreårige drikker alkohol

Jeg er myndig og skal ha en privatfest. En del av de som skal på festen er mindreårige. De kommer sikkert til å drikke de også. Er jeg da ansvarlig for dem? Kan jeg få straff hvis de drikker siden det er min fest?

 

Les mer
attach_file

- Nekter å gjøre som politiet ber meg om

Forrige helg var jeg på byen med noen kamerater. Vi skulle inn på på et utested, men jeg ble nektet av vakta. Både kameratene mine og jeg ble veldig irritert og så hentet vakta politiet. De sa jeg skulle forlate stedet. Vi ble stående å diskutere en stund og alle var ganske sure. Politiet sa jeg ikke fikk slippe inn, men jeg ble med de andre likevel. Så skrev politiet ned navnet mitt og sånt. Får jeg noen straff?

 

Les mer
account_circle