Hopp til hovedinnholdet

Vennene mine skal drikke alkohol...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har tre veninner som har planlagt å drikke alkohol denne fredagen. De skal holde det hemmelig å ingen av foreldrene våres kan vite det. Jeg vet med emg selv at jeg ikke vil drikke alkohol i så ung alder. Jeg er litt usikker på om jeg i det hele vil vere med. Hun ene veninna mi er igså litt usikker på om hun vil vere med siden hun vil ikke at foreldrene skal finne ut hun har drikket. Jeg vil jo vere med for å vere sammen med dem. Men jeg tenker viss de blir tatt så vil jeg ikke at foreldrene mine skal tro at jeg har drukket. Jeg er imot at folk drikker da de kun er 14 år. Skal jeg vere med eller ikke? Og jeg har foresten fortalt dem at jeg kanskje ikke er med siden jeg ikke vil drikke selv, så de vet om at jeg er imot det.

SVAR

Besvart 25.05.2019 10:08:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
account_circle