Hopp til hovedinnholdet

Snakker personer sant når de er fulle?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har holdt på med en gutt i snart 2 måneder, men han ønsket ikke et forhold akkurat nå, så jeg valgte å avslutte det. I helga så var han ute og drakk, og da sendte han masse snaps (har ignorert han i 1 uke siden det ble slutt) og så ringte han meg på kvelden og spurte om vi kunne henge fordi det var så gøy. Fikk også vite at han hadde snakket mye om meg til kompisene sine og at det virket som han virkelig ville finne på noe. Han var ganske full og husket ikke alt fra dagen før. Er det sånn at personer snakker sant når de er fulle? Vet ikke om jeg skal stole på det han sier i og med at han var kjempe full.

SVAR

Besvart 29.05.2019 14:02:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle