Hopp til hovedinnholdet

Alkohol og promille

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 15 år gammel jente som har begynt å drikke. Vet det er tidlig og risikabelt, men alle gangene har gått fint til nå. Selvom jeg vet det fort kan gå galt... Heldigvis er vi alltid noen som er edru når vi drikker, eller evt at de bare tar en øl slik at de kan passe på. Uansett, jeg skal på host til helga, men vil ikke bli så full denne gangen. Er det noen enkle ting man kan gjøre får at det skal ta lenger tid før promillen stiger osv? Hilsen jente 15

SVAR

Besvart 05.06.2019 13:27:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle