Hopp til hovedinnholdet

Blande ut sprit

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har drukket flere ganger før men disse gangene har jeg bare drukket spritslurker av andres flasker, men nå skal jeg kjøpe selv. Jeg har kjøpt inn to halvliters cidere og en absolutt vodka på deling med en venninne, vi planlegge ikke å bli alt for fulle sånn at vi blacker ut, men vil fortsatt ha det gøy og bli full. Så her kommer spørsmålet: vi skal blande ut litt sprit i hver vår pepsiflaske og lurer på hvor mye som er lurt å blande inn hvis vi ønsker en ballanse mellom brisen og full, men ikke farlig. Jeg har full kontroll og det har gått veldig fint de andre gangene;) hilsen jente 15 år

SVAR

Besvart 07.06.2019 17:35:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere, selge, eller gi alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle