Hopp til hovedinnholdet

Hei. Denne helga var jeg og mine fem beste venninner og drakk hjemme hos en av oss. Før jeg begynte kjen...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.
Denne helga var jeg og mine fem beste venninner og drakk hjemme hos en av oss. Før jeg begynte kjente jeg meg litt dårlig og tok to ibux. Var ikke så dårlig at det ikke gikk bra.. Like etterpå begynte jeg å helle innpå øl og jeg drakk i et voldsomt fort tempo. Visste vel egentlig at det ikke var lurt å ta ibux før alkohol. Stemmer ikke det?
Jeg ble voldsomt full, og når jeg blir full så blir jeg helt borte vekk. Venninnene mine sier at det virker som jeg blir dopa. Jeg blir også deprimert. Hvorfor det? Kjæresten min og hans venner kom å henta meg for å kjøre meg hjem til han. Dagen etter fortalte kjæresten min meg at jeg hadde hatt pusteproblemer før vi la oss og jeg sa at jeg ikke ville leve. Skjønner ikke hvorfor det. Har jo aldri tenkt den tanken i edru tilstand. Men jeg har det ikke alltid så lett, faren min har hatt depresjoner hele livet mitt, og bipolar, men stortsett har jeg det veldig bra. Men når jeg drikker tror jeg at jeg bare gjør det for å komme meg bort. Jeg er veldig innstilt på å bli full når jeg gjør det. Ikke fordi det er kult eller noe, det bare er litt fint å slippe å tenke. Tror dette er feil tankegang i forhold til alkohol og at jeg kanskje burde holde meg unna?

Dagen etter var jeg i hvertfall sykt dårlig. Har aldri opplevd det, og jeg har vært full før. Spydde hele dagen og klarte ikke få i meg vann uten å spy. Var det effekten av ibux og alkohol, eller var det bare fyllesjuka?

Håper på svar!

SVAR

Besvart 20.05.2009 20:20:25
account_circle