Hopp til hovedinnholdet

Var jeg brisen eller full?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, lurer på om jeg var brisen, veldig brisen eller full. I helga hadde jeg litt mye å drikke, jeg begynte å miste balanse men gikk over innen ca 1-2t, var veldig høylytt og snakket mye, kjente som om tungen min krøllet seg, slet litt med å finne ord når jeg snakket og konsentrasjonen min var dårlig. Jeg lo veldig mye og lo av alt og jeg var veldig sosial i forhold til normalt. Jeg følte meg veldig full der og da, men jeg husker alt som skjedde dagen etterpå, så jeg blacket ikke ut. Er da litt usikker på om jeg faktisk var full eller om jeg kunne kalle meg veldig brisen. Jeg spurte vennene mine hvordan jeg virket den kvelden, noen sa jeg var helt borte, andre sa jeg va helt fucked osv men poenget er at jeg husket godt hele kvelden.

SVAR

Besvart 04.09.2019 21:48:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle