Hopp til hovedinnholdet

Hvordan jeg kan skaffe ting og hva jeg sier til foreldrene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente fra Trondheim som vet om mange som drikker og ruser seg. Jeg har også lyst å bare drikke masse alkohol, prøve røyk og snus osv osv. Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan skaffe drikke og slike ting. Jeg har en venninne som pleier å være med folk som drikker og slike ting. Og jeg har liksom prøvd alkohol,snus og røyk med henne men jeg vil liksom gjøre det oftere om dere skjønner? Tips til hvordan jeg kan skaffe ting og hva jeg sier til foreldrene mine?

SVAR

Besvart 02.10.2019 14:04:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

- Kjøper alkohol til mindreårige

Jeg skal på fest i helgen og vil kjøpe med øl og rusbrus og sånt til noen venner som ikke har fylt 18 ennå. Hvis jeg går alene i butikken vet jo ingen at jeg egentlig kjøper til noen andre, så jeg tenkte å prøve. Hva skjer om jeg blir tatt?

 

Les mer
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
account_circle