Hopp til hovedinnholdet

Pappa har alkoholavhengighet. Det har skjedd noe trist. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 16 år og vet ikke helt hva jeg vil med dette inlegget. Men jeg bare lurer litt på hva jeg skal gjøre. Faren min er alkoholiker er jeg ganske sikker på. Jeg ser han kanskje 2 ganger i året fordi han bor 5 timer unna meg og mamma. Han har drukket hver dag (de gangene jeg har vært der) i vertfall så lenge jeg kan huske. For ikke så lenge siden skjedde det noe som jeg syns var veldig ubehagelig. Pappa skulle hente meg hos farmoren min, fordi han hadde vært i Sverige. Men det som skjedde var at han ringte meg mens han var full og sa at han ikke kunne komme den dagen likevell. Jeg syns dette var veldig ubehagelig da han også gråt på telefonen. De siste åra har vi ikke hatt så veldig god kontakt heller. Jeg har også overhørt telefon samtaler mellom mamma og pappa og det er ubehagelig å høre at mamma kjefter på faren min. Jeg tenker på dette veldig mye, kanskje hver dag. Jeg føler at jeg vil gråte hele tiden. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 14.10.2019 12:47:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle