Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om hva som skjer i kroppen min når jeg drikker alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om hva som skjer i kroppen min når jeg drikker alkohol eller røyker? Jeg begynte å drikke alkohol og røyker siden jeg var 13 år. Jeg drikker nesten hver månad og røyker nesten hver uke. Jeg har sendt et spørsmål her i går... Jeg gjør dette pga problemer i familien min. Jeg tror jeg er avhengig nå, hva må jeg gjøre for å slutte? Jeg vil ikke at foreldrene mine skal finne det ut.

SVAR

Besvart 11.10.2019 15:35:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol, vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Fem tips til deg som vil slutte å røyke

Har du lyst til å slutte å røyke, men sliter med å få det til? Helsedirektoratet gir deg fem gode tips som kan hjelpe deg å bli kvitt avhengigheten for godt.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle