Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg drikke alkohol når jeg går på Lymecyclin antibiotika?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Dette spm har blitt stilt før men da ble de bare sagt at man måtte spør legen, har dere et svar nå? "Jeg er ei jente som akkurat har begynt på piller fork\ kviser/akne (lymecyclin actavis) legen min sa ikke noe om inntak av alkohol mens jeg går på pillene. Tror dere det er farlig hvis jeg drikker alkohol mens jeg går på pillene? isåfall hvor mye er greit? eller er det ikke smart i det hele tatt?

SVAR

Besvart 18.10.2019 00:17:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle