Hopp til hovedinnholdet

Drakk 4 cider på fest og følte meg ikke påvirket i det hele tatt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har på min første fest og det var veldig kjedelig. Jeg drakk ca. 4 cider, men siden det var første gang sørget jeg for at jeg drakk mye vann, hadde spist og tok vel kun 1 innen hver andre time. Jeg følte meg ikke påvirket av alkohol i det hele tatt. Lurer da på om det hadde hjulpet å drikke mer. For jeg snakket med nye folk og folk jeg alt kjente, danset og prøvde å henge med, men det ble bare kleint og kjedelig for det. Disse festene er de eneste sosiale tingene jeg får gjort med vennene mine, og dessuten så ønsker jeg å ha det gøy å treffe folk også.

SVAR

Besvart 29.10.2019 16:37:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle