Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye øl kan jeg drikke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okei. Så jeg har en vennegjeng og han ene har en søster som skal skaffe oss noe øl til helga siden resten av gjengen vil prøve. Og det virker kanskje bittelitt gøy å bare prøve sånn en gang og så vente til jeg faktisk er 18 med å faktisk begynne å drikke. Men jeg er også litt skeptisk siden jeg ikke vet noe særlig mye om alkohol og inntak av det. Så jeg vet heller ikke hva som er «for mye». Og gjengen er jo ikke noe særlig redde siden dem har gjort dette før men det har ikke jeg. Så jeg lurer på, dette er kanskje et dumt spørsmål og sikkert ikke noe dere burde råde meg, men hvor mye burde jeg/kan jeg drikke så det ikke blir for mye? Jeg vil liksom prøve det, men jeg lurer på hvor mye alkohol som kan være farlig. Vet det varierer fra personer men om det er noe svar å få så hadde det vært fint. Tusen takk på forhånd :)

SVAR

Besvart 22.11.2019 16:39:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
account_circle