Hopp til hovedinnholdet

Tåler jeg alkohol? Kan det bli bedre neste gang?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Denne helga var jeg på en 80årsfest. Festen var på bygda, og jeg visste hvem alle var. Jeg har drukket alkohol flere ganger før, men nå først ble jeg full og ikke bare litt beruset. Har i hverdagen noe angst, har slitt mye med helseangst de siste ukene. Jeg følte ikke jeg drakk mye, men plutselig kjente jeg at jeg ble svimmel for "andre gang". Reiste meg opp, og innså ting var galt. Jeg klarte ikke i det hele tatt å nyte noe nå. Jeg fikk angst fordi jeg mistet følelsen i kroppen, som bena feks. Før jeg ble såpass full bynte jeg å grine helt sykt mye av en røranes tale. Følte meg så teit. Tror jeg duppa av i noen minutter på det verste. Flere jeg forklarte alt til, sa at det er nå jeg skal flire og ha det gøy og danse osv. Men jeg gikk bare helt i kjelleren av helseangst. Som sagt, første gang jeg er full, så jeg klarer vel å nyte følelsen neste gang. Fleste i mamma sin familie holder seg unna alkohol pga en alkoholisert bestefar. Tåler jeg alkohol? Kan det bli bedre neste gang?

SVAR

Besvart 22.11.2019 17:28:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle