Hopp til hovedinnholdet

Ftm gutt i kristen famile med konflikt ønsker hjelp .

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 16 og jeg har en far som drikker alkohol veldig ofte, og derfor blir han fort sint, hele familien min er kristne uten om meg og derfor er de imot lgbt som jeg er siden jeg er ftm og for noen uker siden så begynte jeg å date en gutt som også er ftm og foreldra mine fant det ut og ble rasende sure, de sa at sårende til meg og kjæresten min at jeg er en jævla lesbe og at jeg er ekkel og at han er flau over meg hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 28.11.2019 18:22:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Mye alkohol og rus hjemme?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle