Hopp til hovedinnholdet

Jeg drakk sprit med vennene mine og ble oppdaget.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Igår hadde jeg tre venner på besøk i kjellern, og vi var i et litt hyper humør. Vi bestemte oss for å drikke litt sprit. Vi drakk fra en sånn alkoholflaske. Dagen etterpå hadde mamma ryddet i kjelleren og hun fant flasken. Pappa og mamma snakket og kjeftet på meg i 40 min. Jeg la meg flat og sa jeg og vennene mine hadde drukket, men ikke mye, som er helt sant. Men det jeg ikke sa er at flasken er min som jeg fikk i bursdagsgave to uker siden. Jeg sa bare at jeg ikke kom til å si hvem sin det var, så sa jo egt ikke at det ikke var min. De er veldig skuffa og stoler ikke på meg lenger, og vet det skjedde for noen måneder siden også. Siden jeg har starta i 9. vet jeg at de har vært skuffa over meg , jeg har gjort dritt på skolen og greier bare ikke å være det perfekte barnet som de eldre søsknene mineer. Jeg hater meg selv egt. jeg hater livet mitt, og 3/4 av vennen mine. greier ingenting og har 0 motivasjon. Vil ikke leve, og må unngå foreldrene mine, hva skal jeg gjøre HATER MEGSELæsj

SVAR

Besvart 23.12.2019 08:32:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle