Hopp til hovedinnholdet

Har lyst til å feste, men har ikke venner som drikker. Vet ikke hvordan ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har aldri vært på en sikkelig fest, det interesserte meg ikke så mye før, men nå har jeg veldig lyst å feste. Problemet er at jeg ikke venner som inviterer meg på fest, eller venner som jeg kunne festet med. Så da vet jeg ikke hvordan jeg skal begynne. Jeg er også veldig nervøs for å dra på fest siden jeg aldri har festet eller drukket før, så jeg føler jeg bare kommer til å være ukomfortabel. De fleste på min alder har dratt på fester i noen år nå, så jeg tror at jeg vil føle meg «out of place». Så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg var også veldig sjenert før, så alle jeg kjenner ser meg som noen veldig forsiktig, så jeg er redd for alle reaksjonene jeg kommer til å få når jeg begynner å feste. Men jeg har veldig lyst til å feste, siden jeg vil ikke se tilbake på ungdomstiden og angre, spesielt når jeg faktisk ha lyst til å gjøre det også

SVAR

Besvart 25.03.2020 14:13:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle