Hopp til hovedinnholdet

Husker ingenting etter en fest.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 år. Jeg ble 14 i februar og mye har skjedd siden det. For noen uker siden var jeg hos en venninne og vi stakk på fest. Jeg drikker ikke men følte et stort drikkepress på festen så Jeg ble ganske full og husker egt ikke så mye av det som skjedde resten av kvelden. Det eneste jeg husker er at jeg flørtet mye med en gutt osv. Dagen etter våknet jeg og det første jeg ser er vennina mi vedsiden av meg som lurer på hvordan det var. Jeg skjønte ingenting og spurte hva ho mente. Ho sa «sexen hvordan var det?» jeg forstod fort at jeg hadde hat sex med denne gutten heg flørtet med. Jeg angrer driit mye selvom jeg ikke husker det. Og nå er mensen sein og jeg er livredd for at jeg muligens kan være gravid. Hva skal jeg gjøre? Hilsen veldig uansvarlig 14- åring:( takk for svar på forhånd

SVAR

Besvart 25.03.2020 18:39:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle