Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan kroppen reagere ved å drikke alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg var på fest i går og ting gikk ikke helt bra. jeg hadde aldri vært på fest før og visste ikke hvordan jeg kom til å reagere på alkohol. fant ut nå dagen etter at jeg hadde hatt perioder hvor jeg blacket ut, men da jeg drakk merket jeg at området rundt munnen min ble nummen, for så senere at hele ansiktet mitt ble slik. venninna mi og familien hennes sier det hørtes ut som om at jeg var blitt dopet ned for man skal ikke reagere slik på alkohol. så jeg bare lurer på om det er vanlig å reagere slik eller om jeg faktisk kan ha blitt dopet ned uten å vite om det (tok ikke imot drikke fra andre og om jeg gjorde fulgte jeg godt med på hva de hadde oppi, hadde også alltid kork på mine drikker) er det også mulig at det kan ha vært en allergisk reaksjon?

SVAR

Besvart 29.05.2020 11:57:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
account_circle