Hopp til hovedinnholdet

Moren min er ikke her for meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg syntes det er litt vanskelig hjemme for tiden. Bor mye hos moren min som er veldig uansvarlig. Når jeg snakket med ho på telefonen i dag kl 16, var ho veldig brisen og når jeg kom hjem var ho enda verre. Kjeftet på ho og sa at ho ikke kan holde på sånn, men vet ho aldri hører på meg uansett. Ho hadde en kjæreste for litt siden som bodde veldig langt borte og har vært der veldig mye, og lot meg være alene hjemme. Flere ganger når jeg snakket med hun på telefonen var ho tydelig beruset. Sa også at jeg ikke syntes det er greit ho er der så mye ettersom jeg blir mye alene, og det skjedde likevel ikke en forandring. Føler generelt hun ikke er der for meg. Hun snakker mye om seg selv og hennes problemer, som økonomi og kjæreste greier. Syntes det er vanskelig å ha en mor som ikke helt er til stede, stiller opp, drikker for mye og er veldig dårlig med penger osv. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 02.06.2020 15:24:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle