Hopp til hovedinnholdet

Synes foreldrene drikker for mye alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg synes foreldrene mine drikker veldig mye alkohol, spesielt i helgene. Det ender ofte med at mor sovner på sofaen og nekter å legge seg, og at far blir fort hissig. Jeg vet ikke om hvor mye de drikker er unormalt for jeg kjenner ikke til hvor mye det er normalt at voksne drikker. Jeg synes bare det er ubehagelig og ekkelt når de endrer oppførsel. For å gi et eksempel, tok de denne gangen med seg 2 x 3 liters vindunk med rødvin (høy prosent), 2x sekspakning med øl, i tillegg til en pose med vin som jeg ikke er helt sikker på hvor mye inneholder. Dette drikker de mest sannsynlig opp i løpet av 3 overnattinger på hyttetur. Er det jeg som overdriver eller er dette unormalt? Setter utrolig stor pris på svar, hilsen en 16 åring som føler seg utenfor når foreldrene blir påvirket på hyttetur.

SVAR

Besvart 03.06.2020 13:47:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle