Hopp til hovedinnholdet

Er det farlig å dele en liter bacardi?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har om ca en uke fra nå av skal jeg på min første fest. Har kun drukket litt vodka før men ikke nok til at jeg kjente effekten av det, utenom det er jeg nesten "alkohol jomfru". På denne festen har jeg tenkt til å drikke, ettersom det er en 10. Klasse avslutningsfest. Jeg og to andre venninner tenkte at vi kunne dele på en bacardi razz (40%), men spørsmålet mitt er: vil det være farlig for oss å dele på en liter bacardi, og eventuelt om vi tar en breezer hver? Blir vil veldig fulle av det? Burde vi i såfall spre det over hele kvelden? Ingen av oss har egentlig aldri drukket spesielt mye før (vi er alle 15/16 år). Skal forresten være med flere venner også, hvor de fleste av dem skal være edru... så er ikke redd for at noe spesielt ska skje

SVAR

Besvart 09.06.2020 13:36:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle