Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en dårlig følelse etter en fest i helgen...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg var med en venninne på fest i helga. Ble veldig full. Husker bare deler av kvelden. Venninna mi vil ikke snakke så mye med meg i dag etter den kvelden. Folk ringte politiet på meg. For jeg oppførte meg ikke bra, løpet ut i veien, var veldig fortvilt osv. Var en veldig ubehagelig situasjon for meg. Har veldig respekt for politiet og vil helst unngå å havne i konflikter. Jeg ble tatt med til fyllearresten. Der var jeg til morgenen etter. Har slitt en del psykisk de siste årene, og vet alkohol ikke er så bra da hvis man sliter. Kan dette få konsekvenser? Jeg har en dårlig følelse angående den kvelden. Hilsen fortvilt jente

SVAR

Besvart 04.09.2020 09:43:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Å be om unnskyldning

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle