Hopp til hovedinnholdet

Hva er de værste som kan skje?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en god del psykiske lidelser som borderline personlighetsforstyrrelse, dissosiativ lidelse, ADHD, panikklidelse og depresjon. Jeg går på 200mg Zoloft, 100mg seroquel, 80mg strattera og 20mg vallergan men jeg føler at jeg ikke har noe effekt. Jeg skal på fest denne helgen for første gang og alle som er der kjenner jeg veldig godt, som kjæresten min og mine bestevenninner. Jeg har aldri drukket før men jeg har lyst å oppleve det å være ungdom og utforske ting. Men på grunn av medisinene og lidelsene mine er jeg redd for hva som kan skje hvis jeg drikker. Jeg vil ikke drikke meg full men oppleve hvordan det er å ha litt alkohol i systemet. Jeg vil være så forsiktig som jeg kan. Jeg har avtalt med mamma at jeg skal være veldig forsiktig. Hva er det verste som kan skje? Jeg vet at det ikke er lurt men et glass kan vel ikke være så farlig?

SVAR

Besvart 04.09.2020 15:51:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Forgiftning?

Hva skjer hvis du får i deg stoffer kroppen din ikke tåler? Og hvilke stoffer er egentlig farlig? Giftinformasjonen gir deg svar på telefon og nett.

 

Les mer
account_circle