Hopp til hovedinnholdet

Jeg er skikkelig forelsket, men han drikker alkohol hver dag, råd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er forelsket i en gutt som er to år eldre enn meg men han drikker alko hver dag og jeg er ikke sånn. Han er så snill og jeg kan snakke med han om alt uten å vere flau. Han er også ganske spesiell men han er ikke slem men jeg tror kanskje bare han har det litt vanskelig av og til. Ikke selvmordstanker og sånt men med familie. Jeg er skikkelig forelsket men jeg er ikke sånn som han. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 20.09.2020 21:27:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
account_circle