Hopp til hovedinnholdet

Var jeg brisen eller full?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg drakk i helga. Tror jeg drakk en halv kalinka (20%) eller litt mindre. Så hadde jeg kun spist en pizzarull. Er 156cm og veier rundt 52kg, trener så si aldri og hadde drukket for første gang på 2år da. Så lurer jeg på om denne informasjonen kan si noe om jeg ble full. Er så usikker. Siden jeg føler husker alt som skjedde, om jeg skulle beskrevet kvelden, så kan jeg få med de minste detaljene også. Sånn når jeg tenker så kommer flere minner fram. Jeg ble først, etter jeg hadde drukket halve flaska (blandet ut med fanta) skikkelig svimmel, da snakker vi svimmel så jeg ble litt mere slapp og ikke kunne stå uten at d snurret. Å siden d er såpass lenge siden jeg drakk, så brukte jeg svimmelheta som en unnskyldinh til å bli mere sosial å endte opp m at jeg klinte med en fyr for første gang. Uansett så prøvde jeg flere ganger å gå i en rett linje , å d fikk jeg til. Så kan dette si noe om jeg var brisen eller full?

SVAR

Besvart 22.09.2020 11:31:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Promille - hvor full blir du?

Hva er promille? Hvordan vet du hvor høy promille du har? Hva skjer i kroppen når promillen øker?

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere, selge, eller gi alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
account_circle