Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker ikke å drikke, men vennene mine vil begynne å drikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, mange i gjengen min har begynt å drikke eller har lyst. Jeg kjenner selv at jeg ikke har noe behov får å drikke selv, når de planlegger å drikke prøver jeg å si noe for å stoppe dem for jeg er er redd for å være med selv om jeg ikke drikker selv. Selvom de er mine bestevenner føler jeg meg veldig alene om at jeg ikke vil drikke, føler ikke de hører på meg i det hele tatt og små plager meg. I tillegg har jeg spy angst og er nok derfor jeg er ekstra redd for å være med ut. Vet mange er i samme situasjon men syntes det er veldig vanskelig, for jeg vil jo ikke gå glipp av noe, det hater jeg.

SVAR

Besvart 10.10.2020 08:27:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle