Hopp til hovedinnholdet

Hemmer alkohol og hasj veksten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er veldig kort for alderen. Jeg er 168cm høy og 55kg. Jeg er veldig opptatt av at jeg skal vokse. Jeg har alltid vært kortvokst og ønsker å bli høyere. Minst 175cm. Jeg har holdt meg unna hasj fordi jeg har hørt det kan hemme veksten. Jeg drikker meg full 1-2 ganger i måneden maks på fest. Jeg er redd det er farlig for veksten. Så snart jeg blir litt høyere skal jeg orøve hasj kun for å prøve casual. Jeg lurer på om den mengen alkohol jeg får i meg er skadelig for veksten min og om jeg prøver hasj 1-2 ganger kan skade veksten min. Hvis dette er skadelig lurer jeg på hvor mye alkohol som er safe å drikke over en bestemt lang tid for at jeg skal vokse normalt.

SVAR

Besvart 08.10.2020 13:51:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Hvor høy kommer jeg til å bli?

Det går ikke an å vite nøyaktig hvor høy du kommer til å bli. Det er allikevel ikke helt tilfeldig. Arv spiller en stor rolle.

 

Les mer
account_circle