Hopp til hovedinnholdet

Sliter med asian flush når jeg drikker alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente som har asian flush. Jeg trenger råd på hva jeg kan gjøre i typ alle sosiale settinger. Dere trenger ikke si "finnes gode grunner til å ikke drikke" og man må ikke. Jeg tåler d ikke og når alle andre drikker i bursdager/middager osv r d faktisk veldig trist og ensomt å ikke kunne ta et glass engang fordi jeg ikke tåler alkohol. Er ingen kur eller piller man kan ta og prøvd å finne svar i evigheter. Synes heller ikke d r flaut å ikke drikke, men r bare kjedelig å ikke kunne drikke litt engang eller når folk går ut for drinker. Er der at jeg har tenkt at jeg aldri kan drikke på min egen bursdag/bryllup/julaften. Blir frustrert over at d i d hele tatt r en sykdom som heter d og at ikke alle tåler alkohol.. r bare merkelig å mangle et enzym som ikke klarer å bryte d ned.. Hilsen jente 20.

SVAR

Besvart 02.11.2020 14:16:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
account_circle