Hopp til hovedinnholdet

Pappa drikker ofte og det knuser meg litt når jeg ser øl i kjøleskapet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg var den som skrev om pappa og øl, og at jeg kunne snakke med mamma om det innimellom. Pappa forandrer seg ikke særlig, fordi han drikker det vær dag, men han kjøper fem sixpack med øl før helgen, som jeg nevnte. Fordi han skal kunne ha det for hele uka. Pga corona så får han ikke kjøpt all den alkohol frie Ølen han vil ha. Pappa pleier ikke drikke alkohol til hverdagen egentlig. Men siden det er corona og man ikke får dratt til Sverige så blir det alkohol vær dag, nesten jeg vil ha besøk, jeg har hatt mye besøk før men da hadde vi kjøleskap i kjelleren og da hadde pappa Ølen sin der så man slapp å se den, jeg og vennene mine kunne lage mat når vi var hos meg og folk digga å være hos meg, men siden kjøle skapet ikke er der lenger så er den i felles kjøleskapet og det liker jeg ikke, mamma drikker ikke noe særlig, det er derfor jeg er mest mamma jente. Jeg er veldig glad i pappa og alt sånn. Men som jeg sa, det knuser meg litt vær gang jeg ser inn i kjøleskapet.

SVAR

Besvart 11.12.2020 18:30:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle