Hopp til hovedinnholdet

Drikking og vonde følelser

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg klarer ikke skrive alle detaljer men jeg trenger å få det ut!! Min far har helt siden jeg var liten, drikki seg full forran meg ekstremt mye!! kan faktisk gå helt ned i 2 klasse og kanskje 1 klasse på barneskolen så långt Jeg huske!!Hjemme: drikker hver helg jeg er der!! Kjefter og gir meg skylden for allt!! (...)Syden: han drakk seg full og jeg måtte nermest dra han til hotellrommet, jeg var så redd at jeg ringte mamma med hans telefon!! Barneskolen: skolen og mamma merket at jeg var alltid annerledes når jeg kom hjem fra en helg hos min far!! Jeg var ekstremt følsom, ga lett opp og var ekstremt engstlig for allt!! Jeg hadde skrevet i skole boka mi at pappa drakk seg full og at jeg var alene!! (...)Hverdagen: jeg sliter med mye angst, har vert veldig langt nede ig gått mye til helsesøster!! Dette er bare en LITEN del av min historie!!For noen dager siden konfronterte jeg han!! Jeg følte meg lettet og stolt av meg selv at jeg endelig har klart å gjort det!! Pappa: du juger

SVAR

Besvart 22.03.2021 15:00:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle