Hopp til hovedinnholdet

Alkohol og utfordringer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, min far har gjennom hele min barndom drukket seg full forran meg!! Jeg årker ikke skrive historien fordi da vil jeg mest sansynligvis få et angst annfal igjen :( Jeg trenger hjelp!! Jeg har etter som jeg veit/ husker i ca 11 år ikke klart å snakke med pappa om hans alkoholproblem, men for noen dager siden klarte jeg endelig å sende melding der jeg konfronterte han!! Jeg ble ekstremt lettet of stolt over meg selv at jeg endelig har klart det!! Men jeg fikk bare beskjed av han at jeg lyver!! Hva kan jeg gjøre? Jeg trenger virkelig hjelp, jeg klarer ikke leve med dette lenger!!

SVAR

Besvart 22.03.2021 15:12:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle