Hopp til hovedinnholdet

Stefar drikker mye når det er fest

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei har en stefar som drikker mye avogtil når det blir fest..det er ikke ofte men når han har blir de fort dårlig stevning med han og mor og gjengen... Vil helt erligt ringe poltie og be dem ta han og gjengen vekk når mor ikke klarer å få han til å roe ned... Ting blir sagt som er veldig sårende og vil holde ut lang ut på natta.. Alle er dritas og har unger selv men alle gir totalt faen i meg... Han sier at jeg får finne en annen plass å sove hvis jeg ikke tåler dette... Og at han er drit lei av meg.. Jeg hater dette må skje hver gang nesten... Kan jeg få poltie til å komme å ta disse jævla folken siden jeg ikke er alene med bråke... Jeg klare ikke dette mer

SVAR

Besvart 28.03.2021 23:14:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle