Hopp til hovedinnholdet

Jeg drikker ganske mye og skader meg selv. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! 1. Jeg er en jente på 15 år som er ute å fester hver helg. Jeg drikker ganske mye å jeg skader meg mye. Å i det iste har jeg følt meg så trøtt og utslitt. Jeg orker ikke å jobbe på skolen og jeg har bare lyst til å legge meg. Jeg tror kansje det kan ha noe med alkoholen å gjøre.. Søvn får jeg, men jeg tror det er alkoholen som gjør meg sån.. Er det normalt? Hva "bivirkninger" kan vi få av å drikke så mye? Kan jeg bli svimmel òg? 2. Når jeg drikker så har jeg ganske mye sex i fylla å det skjer egentlig utrolig mye som jeg ikke vil skal skje. Jeg har lyst til å snakke med læreren min om dette, for han er så flink til å snakke. Men jeg tørr ikke spørre.. Er det en mulighet å hinte til det? Hvordan jallefall? 3. Er klamidya farlig? Koster det å få behandlig på dette når jeg er under 16? Hva er i så fall behandlingen?

SVAR

Besvart 15.05.2012 10:48:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Promille - hvor full blir du?

Hva er promille? Hvordan vet du hvor høy promille du har? Hva skjer i kroppen når promillen øker?

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
account_circle