Hopp til hovedinnholdet

Hvordan takle drikkepresset som idrettsutøver? Hvordan gi av meg selv?  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hallo! 1. Jeg er ei jente på femten år, jeg bor i byen, men ikke den største byen i Norge kan man si det! I går (lørdag) hadde jeg besøk av veninnen min, vi satt og koste oss og så på film som vanlig, som jenter på vår alder gjør hver kveld. Men så fikk vi tilsendt masse bilder av venner som vi har rundt om kring, og de var åå fest. De satt å drakk i kjoler osv. De klinte med gutter. Så fikk vi bilder fra en annen gjeng, de hadde den kjekkeste 96 gutten på besøk osv. Da begynte jeg å skjønne hva årskullet mitt er på vei inn i (jeg er 97) Og det skremte meg litt, for jeg er idrettsutøver, og jeg vil ikke drikke. Men skal man "være noe" nå så må man nesten drikke. Veninnen min som også driver med idrett er mer populær enn meg, og hun skule ønske hun var der, så neste fest blir hun sikkert bedt også, hva skal jeg gjøre da? Jeg vil jo ha gode venner og bli bedt på fest, men jeg vil ikke drikke, og da får jeg sikkert ikke komme :( 2. Når jeg er med venne gjengen min har vi det utrolig morsomt, og jeg liker å folk til å le så jeg gjør mye rart og vennene mine henger seg på og vi har det alltid utrolig artig! Men så kommer det tilfeller der det bare er meg og ei i venne gjengen, og da føler jeg de kjeder seg sånn. Jeg klarer ikke gi like mye av meg selv som når jeg er mer en hel gjeng. Hvordan kan jeg endre på det? Jeg er ikke så god til å ordlegge meg, men jeg håper du forstår! :) takk på forhånd.

SVAR

Besvart 25.09.2012 22:29:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
account_circle