Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor spyr jeg når jeg drikker sprit?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei:) jeg har et ganske stort problem og det er at hver gang jeg drikker sprit ender det med at jeg ligger og spyr utover kvelden. og ikke bare det, jeg ligger og spyr hele neste dag også, noe som er det verste. Men så må jeg jo si at de gangene jeg har drukket sprit så har jeg endt opp med å være ganske full. Men vennene mine har drukket like mye som meg uten å ende opp å spy neste dag. hvorfor det? Så jeg er redd for at jeg kommer til å bli dårlig uansett om jeg blir full på sprit eller noe annet, kommer det til å skje? og hva kan jeg gjøre for å ikke spy neste dag? og siste ting, er det verre å drikke sprit med 40% enn sprit med 20%?

SVAR

Besvart 25.06.2013 14:14:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
account_circle