Hopp til hovedinnholdet

Panikkanfall når vennene mine drikker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har skikkelig lyst til å feste! Og det har vennene mine også. Har bare et problem: jeg blir sykt ukomfortabel når folk rundt meg drikker og har ikke lyst til å drikke selv (det har vennene mine) Fikk panikkanfall forrige gang jeg var på en fest (var bare noen personer der da, men uansett) jeg var den eneste som var edru og jeg har aldri følt meg så ukomfortabel. Det å se folk fulle og så forandra enn det de er edru skremmer meg bare. Når vennene mine snakker om å feste får jeg sykt vondt i magen. Jeg blir ukomfortabel av bare tanken. Føler meg som en skikkelig festbrems, men jeg vil bare ikke få flere panikkanfall... Hva kan jeg gjøre?? Liker tanken på å feste, men ikke alkoholen.... trenger hjelp

SVAR

Besvart 09.10.2018 13:56:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor drikker man?

Mange lærer tidlig virkningene og farene med alkohol gjennom egne og andres erfaringer. Likevel velger mange å innta alkohol. Hvorfor?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle