Hopp til hovedinnholdet

Mamma har begynt å drikke mer enn hun pleier

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Emmm dette er veldig vansklig for meg å snakke om fordi, jeg vet egt ikke hvorfor men ja poenget her er at; mamma har begynt å drikke mer en hu pleier. Det starta liksom en måned før julaften også har det vare blitt mer og mer.. hun kjefter på pappa om at han aldri gjør ting i huset selv om han gjør det. Som her om dagen hadde han støvsugd, tatt ut av vaska, bretta klær og hengt opp klær. Også når mamma kom inn og jeg var på vei opp trappa hørte jeg at hu kjefta på pappa at kjøkenet så ut som et horehus (det gjorde ikke det). Og en annen gang når jeg hadde lagt meg hørte jeg mamma skrike til pappa og kasta mobilen hans i gulvet. Har det noe med alkoholen å gjøre? Som nå sitter jeg i senga og mamma har sovna med et glass vinn i hånden, tror det er hennes 5 i kveld. Pappa er borte så er alene med ho. Ho klarte nesten ikke å gå i stad liksom. Vet ikke om det er no problem egt men tenker på det hele tiden og mamma truer pappa med å skille seg. tør ikke snakke med vennene mine

SVAR

Besvart 10.01.2019 09:54:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle