Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye alkohol kan jeg drikke når jeg bruker Isotretinoin?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går på medisinene Isotretinoin orifarm. Om litt over en måned skal jeg være russ. Jeg er veldig usikker på når det kommer til alkoholinntak. Til vanlig er jeg ikke den typen som drikker mye, og jeg trenger heller ikke særlig mye alkohol for å bli beruset. Men hva er «ok» mengde? Jeg drikker ikke sterke drikker som 40% sprit og lignende. Det står at jeg kan få leversvikt, men hva er sjansene? Kan jeg tilrettelegge det på en måte? Ta tablettene på morgenen og drikke på kvelden? Jeg er fryktelig usikker, jeg vil ikke slutte på kuren nå som jeg har kommet godt i gang, men jeg vil heller ikke gå glipp av hele russetida som jeg nå har brukt mye penger på....

SVAR

Besvart 21.03.2019 10:49:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle