Hopp til hovedinnholdet

Har tenkt å drikke i helgen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg tenker å drikke med noen få venner til helgen, skal ikke drikke mye og jeg skal passe på at jeg bare er med folk jeg kjenner og føler meg trygg på. Mamma har sakt at hun ikke liker det vis jeg drikker, hun sier hun blir skuffet, men hun har ikke nektet meg, hun har sakt at det er ett valg jeg tar men at hun vil jeg skal vente, men som sagt så har hun ikke nektet meg å drikke, jeg har ikke drukket før men er med folk som har det og skal passe på når jeg drikker. jeg har ikke tænkt å si noe til mamma om det, burde jeg sende mld sånn at hun vet det? Hun har sakt jeg skal ringe uannsett hva det er men at hun blir skuffet om jeg drikker. Men jeg vil drikke og være en del av andre, har dere tips på hvordan jeg ikke spyr og hvor mye jeg burde drikke. Svar fort :) kan jeg dø av hjertestopp!!

SVAR

Besvart 03.10.2019 14:33:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere, selge, eller gi alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle