Hopp til hovedinnholdet

Mamma drikker for mye alkohol.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 13 år.jeg er bare helt fortvilet, alt er bare helt forferdelig. for ca ett år siden kontaktet en venn av mamma barnevernet fordi mamma hadde ett så kalt ALKOHOLPROBLEM, hun var ikke alkoholiker men hun drakk masse og ble full og gjorde mange skumle ting:( Egt så var det jeg som ga beskjed til vennen til mamma fordi jeg ikke orket mer. Etter hun hadde ringt dem fikk jeg lovt til å være med vennen til mamma en helg. hun er veldig snill og god. Etter helgen så valgte barnevernet og plassere meg på et fosterhjem i 2 måneder ca. jeg begynte å chatte litt med mamma etter en uke, hun virket så andreledes og BEDRE. etter de to måndene så ville jeg hjem, hun har liksom alltid vært snill og god men det var en litt tøff tid for henne( før det som skjedde):( og noen måtte liksom gi beskjed. i begynnelsen av mai så begynte hun å drikke alkohol igjen:( hun har ikke drukket før. nå har hun begynt å drikke i skjul. og jeg føler at jeg aldri har ett liv lenger.

SVAR

Besvart 04.06.2019 14:27:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle