Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli full av en Smirinoff Ice?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Yoooo :P Har aldri drukket alko ordentlig før (har bare dyppet fingeren i pappas ølglass da jeg var liten haha) I stad da jeg kom hjem fra skolen skulle jeg hente meg en brus i kjøleskapet vi har i garasjen, da så jeg en smirnoff ice (søsteren min pleier å drikke det og breezer når hun er på besøk) Jeg tok den med meg opp i stua og mutter'n bare lo egentlig. Jeg tok vel en 3-4 slurker, men så tenkte jeg at det er jævlig trist hvis jeg blir full for første gang alene, så jeg bare putta den i kjøleskapet. Jeg spurte mutter'n om jeg hadde blitt full av å drikke den, hun sa nei. Hadde jeg blitt det tror du? Er 1.68cm høy og veier 51 kg. Takk for meg lol

SVAR

Besvart 03.05.2019 11:27:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere, selge, eller gi alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle