Hopp til hovedinnholdet

Har noe på rullebladet, kan jeg fremdeles flytte til andre land i Europa eller til USA?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har blitt tatt for hasj, og nasking (og navnforfalsking pga panikk) drømmen min er og flytte ut av landet når jeg er 20, har for det meste tenk på å flytte til ett annet land i europa, men har også hatt en drøm siden jeg var liten om å flytte til Florida. så d jeg lurer på er om jeg kan flytte til usa selvom jeg har 3 ting på rullebladet? må si att jeg gjør ikke sånne ting lenger, det var en periode jeg bare var ekstra dum

SVAR

Besvart 08.10.2017 19:30:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Går med hasj og andre narkotiske stoffer på meg

Jeg får noen ganger litt hasj av en kompis som takk for at jeg hjelper ham med forskjellige greier. Jeg har jo ikke kjøpt stoffet, og hvis jeg ikke bruker det selv engang: Er det ulovlig å bare gå rundt med det i lomma?

 

Les mer
attach_file

- Har noe på rullebladet - kan jeg reise til USA?

Jeg ble tatt for nasking for noen år siden. Har tenkt å studere i USA etter videregående, og lurer på om det at jeg har noe på rullebladet får noe å si. Har hørt at det er vanskelig å få reise til USA med noe på rullebladet. Utenlandsstudier er noe jeg har drømt om bestandig, og USA er favorittlandet. Blir så lei meg hvis den tabben jeg gjorde en gang for lenge siden skal ødelegge planene mine.

 

Les mer
account_circle